Masz ochotę na najlepszego hamburgera ever? To zrób go sam/a!
1. Zamów świeże burgery z sezonowanej wołowiny Angus na steaksandmore.pl
2. Kup ulubione bułki i dodatki (np. ser żółty, pleśniowy, świeże warzywa, pikle, bekon...)
3. Sos - polecamy autorski sos BBQ ze steaksandmore.pl lub podstawowy sos burgerowy który zrobisz z:
1/3 majonezu, 1/3 ketchupu i 1/3 musztardy
4. Mięso możesz doprawić solą i pieprzem lub autorską mieszanką przypraw "Burger", którą chef Kris, stworzył inspirując się typową amerykańską ostro-słodką przyprawą do burgerów.
Przyprawa dostępna jest w sklepie na steaksandmore.pl.
5. Burgery smaż na rozgrzanej patelni lub na grillu przez 3 minuty na stronie
(jeżeli preferujesz mocniej wysmażone mięso, wówczas smaż burgery nieco dłużej)
6. Potrzebujesz pomocy? Dołącz do grupy "Chef Kris" na FB. Kris Jabłoński jest Szefem Kuchni, ekspertem od mięsa wołowego, współtwórcą warszawskiej restauracji Boys Meat Girls oraz właścicielem firmy Steaks&More. Chętnie doradzi Wam w kwestii burgerów, steków, żeber BBQ czy innych zagadnień związanych z wołowiną (i nie tylko).
Dziękujemy za wspólnie spędzony czas i Wasze zamówienia!
Cheers! Arizona Burger Team